Rumienienie 200-300 g cebuli
92.3 kcal /
386 kJKalorie
386 kJKalorie
0.9 gBiałko
7.8 gWęglowodany
6.8 gTłuszcze
🥘 Składniki
- 20 g oleju
- 20 g oliwy z oliwek
- 200 – 300 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- 200 – 300 g czerwonej cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
👨🍳 Przygotowanie
- Do naczynia miksującego wlać olej, dodać cebulę, rumienić Wysokie Temp. . Zdjąć pokrywę naczynia miksującego, aby temperatura naczynia spadła, nałożyć ponownie pokrywę naczynia miksującego, następnie założyć miarkę na pokrywę naczynia miksującego, rozdrobnić3-4 s/obr. 4.
- Zrumienioną cebulę wykorzystać w wybranym przepisie.